lauantai 2. heinäkuuta 2016

Aina kun flippaan, mökä on irti


Kuten viimeksi kirjoitin, on Hipin hyvä vire kuin veteen piirretty viiva. Joskus se on hyvä, joskus se ei ole niin hyvä. Simple as that. Tänään Hangon rallytokokisoissa Hippi vähän taas flippasi. Päivä oli kuuma joten lähdin kisapaikalle ajatuksena ehtiä uittamaan koirat jossain ennen startteja. Sainkin ilmopisteestä hyvät vinkit upeeseen rantaan joten ei muuta kuin koirat mereen.

Kävin nappaamassa kuvan radasta joten rannalla oli aikaa tihrustella kylttejä ja tehdä valmiiksi sotasuunnitelmaa. Rata näytti kivalta, ei mitään ihmeellistä.Kun tulimme takaisin, olikin melkein heti rataantutustuminen sillä kaikki kisaajat olivat paikalla ja aloitusta aikaistettiin hieman. Kävin pikaisesti radan läpi ja sitten Hippiä seurauttamaan. Eka lähtöpaikka ei välttämättä ole Hipille se kaikkein parhain sillä se kuitenkin tarvitsee suht pitkän "lämmittelyn" ennen omaa vuoroaan. Ajattelin, että helteinen päivä veisi hieman pois Hipin intoa mutta olin taas niin kovin väärässä, Hippi oli varsin veikeällä ja innokkaalla tuulella. Alku menikin ihan ok, pientä näpsimistä ja hyppelyä mutta muuten Hippi teki varsin hyvin kunnes tuli juoksua oikealla puolella seuraten. Siitäkös Hippi riemastui ja sitten alkoi möykkääminen. Jouduin uusimaan normaaliin vauhtiin palaamisen koska Hippi puri lahjetta ja vaihtoi puolta. Uusimisen jälkeen Hippi huusi loppuradan, hän vähän flippasi. Käytösruutu oli istuminen vasemmalla puolella ja siihen Hippi onneksi rauhoittui. Tässä kootusti radan virheet: 3. 270 oikealle -1 kontr, 4. hyppy -1 ov, 9. -1 kontr, 12. mol. täyskäännös vas. -3 tvä, 14. käännös vasempaan -3 tvä, 15 normaali vauhti -3 uusiminen + -3 hau, 18. oikealta eteen -3 hau, maali -3 hau. Lisäksi kokonaisvaikutuksesta -2 haukkumistesta. Kommenttina: Vähennys koiran ääntely, sujuva kokonaisuus.Flow starttasi vikana joten hain sen autosta vasta paria koiraa ennen, ettei vallan hyytyisi helteessä. F olikin radalla todella virtaisa eikä tuntunut yhtään löysältä! Jähmeilyä ei ole ollut nyt pariin vikaan kisaan, mahtavaa! Flow teki ihan hirmuisen varman radan jossa vähennettiin kyltillä 10 -1 kontr ja vikalla kyltillä -1 kyl kun F vähän osui kylttiin. Mutta muuten niin iloista ja reipasta menoa, Flow jopa vähän hyppeli oikean puolen seuraamisissa ja sitä se kyllä saa tehdä :)Palkintojenjaossa Hippi tuli toiseksi 77 pisteellä ja Flow voitti 98 pisteellä, muita hyväksyttyjä tuloksia ei luokassa tullutkaan!

Palkinnoksi lähdettiin vielä uudestaan upealle rannalle kirmailemaan, koirat niiiiin nauttivat!

Dio yrittää työntää Flowta liikkeelle :D


Viisas shetlantilainen <3

Taitavat <3

Hanko on kyllä ihan mahdottoman kaunis kaupunki, noi rannat on jotain niin hienoa. Täytyy ehdottomasti tehdä vielä toinen reissu sinne tänä kesänä. Ja huomenna Karjaalle Hipin kanssa! Saas nähdä miten häntä pysyy kurissa tohkeilijalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti