perjantai 2. elokuuta 2013

Toivottomat torstain tanssitreenit


Voi argh miten onnetonta räpellystä eilen Flown kanssa. Yritin treenata ohjelma musiikin kanssa mutta menikin huonommin kuin koskaan. Ja mikä parasta, Fool sooloili ja teki omiaan joten multa meni hermo ja mustavalkoinen sai noottia pöllöilystään. No ei tietysti kannattaisi hermostua koiralle vaan olisi pitänyt laittaa pöllöilevä otus vaikka jäähylle. Flow luimi hetken aikaa mutta alkoi sitten tekemään paremmin eikä nyt tehnyt omiaan. Palkkailin muutamia helppoja temppuja sekä liikesarjoja ja lopetettiin treenit. Illalla tein vielä muutamia toistoja helpoilla asioilla ja Flow teki tosi hyvällä innolla. Nää asiat on hyvä hajoittaa muutamia päiviä ennen kisoja.

Tänään oltiin Vuokon kanssa hallilla treenaamassa. Periaatteessa KKK:n tokon valmennusryhmän ekat treenit oli samalla mutta koska muita ei ilmaantunut paikalle, pidettiin taas sellaiset "vähän kaikkea"-koostetreenit. Aloitettiin paikallamakuulla johon pääsi shetlantilaisetkin mukaan. Flowlle otin ekaa kertaa piilopaikallamakuuta kun hallissa oli sopivasti iso PK-este jonka taakse pääsi piiloon. Eikä tämä näyttänyt Flowta hämmästyttävän. Paikallamakuusta siirryttiin luontevasti agilityesteille. Hallissa oli ilmeisesti aluevalmennuksen rata valmiina joten sovellettiin siitä näille nuorukaisille sopivaa pätkää. Flow ja Jos osaavat varmaan saman verran esteitä = hyppy ja putki joten touhu pidettiin jälleen kerran melko simppelinä. Olin yllättynyt miten hyvin Flown kanssa pystyi tekemään jo pientä hyppyrataa. Luki ohjauksia kohtuullisen hyvin ja tällä kertaa ei edes pudotellut juurikaan. Olen tehnyt sen kanssa puu-agilitya ja siitä on selvästi ollut apua. Flowlle pystyi myös jättämään palkan maahan, ei ennakoinut tai kytännyt sitä lainkaan :) Fool on selvästi edistynyt ja tällä kertaa ihan itsekseen koska ei me varsinaisilla esteillä olla oikein käyty.

Iltapuhteina olisi vielä Pandan harjaaminen, tassujen pesu ja korvien trimmaus. Huomenna on näyttely Tuomarinkartanossa ja nämä tehdään luonnollisesti aivan viime tipassa. Vielä kun löytäisi rokotuskirjat niin kaikki olis (suunnilleen) noin muuten valmiina huomsita varten.

Pakko on vielä laittaa tää kuva talvelta, oli vähän huuruinen aamu. Flow näyttää ihan joltain äksyltä papparaiselta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti