sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hyvä tuuri, mitä se sellainen on?



Mitäpä tähän enää lisäämään. Hipillä on varpaassa murtuma, itseasiassa kaksi. Samassa varpaassa ihan ylhäällä on myös toinen murtuma, Kiitos Anu Saikku-Bäckströmille joka siitä mainitsi, töissä bongattiin tuo alempi.
Hippi oli torstaina aamupäivän tanhutreeneissä täysin normaali oma itsensä, treenien jälkeen käytiin uittamassa koirat hiekkarannalla jossa Hippi juoksi ehkä noin sata kertaa veteen ja takaisin, eestaas. Yhtäkkiä se pomppi kolmella jalalla jolloin ajattelin sen astuneen johonkin. Huuhtelin tassunpohjan ja pyyhin sieltä hiekat yms pois jonka jälkeen se taas paineli menemään. Töissä katselin että keventääkö se jalkaansa levon jälkeen. Kotona katsoin vielä tarkemmin jalkaa mutten löytänyt sieltä mitään. Aamulla ontui selvästi ja aristi vasemman jalan ulointa varvasta, Työpäivän jälkeen kuvasin varpaat ja tadaa, taas on Hippi levossa. Eihän tässä vuoden sisällä ole ollut muuta kuin lepoa ja aina välissä muutama kuukausi normielämää kunnes taas jotain tapahtuu. Ja Hippihän on toki mitä mukavin koira levossa pidettäväksi. Mutta ei auta, en halua että Hippi joutuu taas operoitavaksi.

Hipin vamma latisti jopa hieman eilistä jolloin oli kauan odotettu Musen keikka. Maailman paras bändi ikinä. Tämä oli eka stadionkeikka Suomessa ja ihan superhypermahtava. Olihan edellinen keikka Hartwallillakin hyvä mutta tää oli jotenkin vieläkin astetta parempi vaikka setti oli hyvin samantyyppinen. Muse on siitä hyvä bändi että niillä riittää huippukappaleita helposti parin tunnin kestoiseen keikkaan. Paljon tuli vanhoja hyviä kappaleita kuin myös uusimman plätyn kappaleita, iki-ihana Stockholm Syndrome, cover-Feeling Good, Plug In Baby, Animals, Follow Me. Listaan voisi toki reilusti rustata koko soittolistan. Reilu kaksi tuntia kului aivan siivillä, huikea musiikillinen elämys jälleen kerran. Muse <3 Tänään oli vuorossa koirien kanssa retki Suomenlinnaan Tiinan ja villojen kanssa. Hippi pääsi mukaan lentokassissa. Sai se toki itsekin kävellä mutta aina välillä nostin sen kassiin protestoimaan. Päivä oli kuuma mutta onneksi löytyi muutama sellainen kohta josta koirat pääsivät pulahtamaan mereen viilentymään. Suomenlinna on kyllä hieno paikka ja on ihanaa että sinne pääsee koirien kanssa. Hippi sai ehkä noin 100 kommenttia jossa sitä luultiin pennuksi eikä mikään ihne, hieman pidemmäksi kasvanut tukka saa sen näyttämään varsin kakaralta. Koirat saivat muutenkin paljon huomiota kaupungilla tai sitten tuollainen kolmen paimenen ja kahden villan lauma vaan pistää silmään. Flowkin pystyi hillitsemään itsensä ihmisten antaessa sille huomiota eikä se halannut kuin yhtä nuorta tyttöä sen jutellessa koirille melko riehakkaasti, siinä ei mustavalkoinen vaan voinut enää itselleen mitään vaan yksi halaus oli pakko antaa. Lauttamatka meni rutiinilla vaikka etenkin Hipin kanssa saa olla hieman varuillaan, tuskin se veteen sieltä hyppäisi mutta you never know. Ihmiset näyttivät ottavan paljon kuvia Suomenlinnan rakennuksista, tykeistä yms muista nähtävyyksistä, mulla kameraan osui jotenkin vain koiria...



Tässä näkyy sentäs lippu ^_^


Hauskaa oli huomata että aina kun laittoi koirat johonkin kukkulalle poseeraamaan niin turistit tulivat siihen napsimaan myös kuvia! Eikö ne ole ennen istuvia koiria nähneet ;)




Tästä muuten näkee hieman Hipin turkin kasvua


Pakollinen nökötys/pönötyskuva


Taukopaikan lokki


Ja kanadanhanhia riitti. Hipin olisi tehnyt kovasti mieli pöläytellä näitä ilmaan mutta sepäs ei käynyt päinsä.


Reissussa vierähti monta tuntia mutta mikäs siinä retkeillessä tällaisena päivänä kun keli on kohdillaan!


2 kommenttia:

  1. Voi ei kuinka huono tuuri Teillä on :( Meillä murtui russelilla varvas tämän vuoden maaliskuussa ja parantui ihmeen nopeasti hyvään kuntoon. Toki vaati kuuden viikon levon, mutta parantui täysin ja nyt ollaan uskallettu palata agilityn pariin :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki kokemukset ovat tervetulleita, onneksi teillä parani varvas nopeasti! Toivottavasti Hippiäisen varvas paranisi myös yhtä hyvin, alku ainakin näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista