sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Viralliset näytelmäkehät korkattu


Kuvat: Tiina Vuorinen
PikkuPiupali korkkasi näyttelykehät varsin mallikkaasti! Tuomari oli juuri niin tiukka kuin etukäteen epäilinkin. Uroksissa ei jaettu lainkaan SA:ta, kaksi eriä sentäs tuli. Junnunarttuja oli neljä joista kaksi ensimmäistä saivat H:n. Tuomari arvosteli koiria tooosi pitkään, Diolla meinasi mennä jo vähän hermo seisomiseen. Eihän se noin pitkiä pätkiä ole koskaan joutunut seisomaan paikoillaan. Kuulin arvostelusta lauseen sieltä ja toisen täältä ja kovin paljon tuntui olevan asioita, joita toivottiin lisää joten oletin että ei tässä kovin kummoista laatuarvostelua tule. Yllätykseksi Dio sai kuitenkin ERI:n! Myös Muro-sisko sai erin ja kilpailuluokassa Dio sijoittui kaksikosta toiseksi. Tuomari tuli vielä erikseen sanomaan, että kaikki "virheet" johtuvat vain nuoresta iästä. Eli hyvillä mielin voisi Dion viedä uudestaan tälle tuomarille :)

Tässä arvostelu: "9kk Sopivan kokoinen, vielä kehittymässä mutta hyvin lupaava kokonaisuus. Vielä pystyhkö etuosa ja eturaajat kaipaavat etuosaan leveyttä. Hyvät takakulmaukset. Toivoisin aavistuksen pidemmän rintakehän ja lanneosan. Hieman luisu lantio. Vielä kevyehkö kuono ja kapeahko alaleuka, tarvitsevat aikaa. Ilmeikkäät tummat, oikeanmuotoiset silmät. Liikkuvaiset, oikea-asentoiset korvat. Esitetään hieman pystyllä kaulalla mutta liikkeessä virhe korjaantuu. Erinomainen karvapeite ilman liioittelua. Tasapainoiset, tehokkaat sivuliikkeet. Tänään liikkeessä hieman takakorkea. Miellyttävä luonne."

Arvostelu oli todella pitkä ja perusteellinen! Harvoin tuollaisia romaaneja näyttelykehistä saa.

Tuomari jakoi auliisti kaikkia värejä, myös hylsyjä, ERI:t olivat kiven alla. Olin lähes varma että hylsy pamahtaa myös Hipille sillä tuomari oli äärimmäisen tarkka hampaista ja niitähän Hipiltä nyt puuttuu. Hippi oli ainoa veteraaninarttu ja oli kehässä varsin veikeällä tuulella. En saanut siltä häntää alas vaikka kuinka puhuin sille rumia. Tää kikka ei siis selvästi enää toimi :P Hippi nosti hännän pystyyn ja tuumi että hoovee.

Näin sitä liputetaan! Kuva: Tiina Vuorinen


Arvostelun aikana Hippi seisoi taas kuin patsas. Ainoastaan silmät vilkuilivat välillä sivulle, oikeastiko pitää vielä vaan seistä? Ehkä vetskuluokka vaikutti hieman arvosteluun mutta Hippi saikin EH:n varsin kivalla arvostelulla! Ei tää tuomari lopulta ollutkaan niin paha ;)

Hipin arvostelu: "Lähes 10 v. Sopivan kokoinen. Erinomaiset mittasuhteet. Sopivasti kulmautunut ilman liioittelua. Hyvä raajaluusto. Oikean mallinen tummasilmäinen pää. Pehmeäkärkiset liikkuvaiset korvat. Ryhdikäs kaula. Kiinteä ylälinja mutta liikkeessä reippaasti selkälinjan yläpuolelle kohoava häntä. Hyvin pirteä luonne. Erinomainen kontakti esittäjään. Hieman periksi antavat ranteet. Hyvä turkki."

On nää kyllä kauniin siskokset! Kuva: Tiina Vuorinen


Nartuille jaettiin lopulta vain neljä ERIä joten Dion näytelmäkorkkaukseen saa olla kovin tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti