perjantai 30. syyskuuta 2016

Go with the Flow!


Hassua. Eilinen Talentin TV-lähetys jännitti mua ihan hirveen paljon enemmän kuin itse ohjelman kuvaukset. Yhtään ei voinut tietää, millaisia juttuja olivat leikanneet mukaan. Loppujen lopuksi pätkä oli varsin hauska ja onnistunut. Toki oli kurjaa nähdä Flown liukastelua, tuosta pätkästä katsottuna näytti vieläkin pahemmalta kuin miltä se tuntui paikan päällä :( Onneksi ei tuosta liukastelusta jäänyt mitään jälkiseuraamuksia. Flowlla on niin hurja palo tuohon tekemiseen, ettei se anna liukkauden haitata itseään vaan yrittää kahta kauheammin vaikka se ei olisi aina se järkevin vaihtoehto.

Parasta kaikessa oli se, että vaikka tuomarit eivät tunteneet lajia lainkaan, välittyi heillekin Flown ilo ja fiilis. Jos ohjelma tuo hyvää mieltä, ei se ehkä ihan metsään voinut mennä. Liukastelusta huolimatta. Niinkuin Heikki Paasonen totesi, koira on ihan liekeissä ja niinhän se on aina kun pääsee estradille. Mitä enemmän häiriötä ja hälinää, sen paremmin se keskittyy ja tsemppaa. Yleisö ja tuomarit elivät ihanasti esityksen mukana ja Saaran negatiivisemmat kommentit saivat ansaitut (:P) buuaukset. Hih. Hasselhoffin hehkutukset olivat ylläri, hän on kuitenkin nähnyt paljon upeita esityksiä jenkkien ja brittien Talenteissa. Ehkä tuo Flown vilpittömän onnellinen olemus osui ja upposi.

Täältä löytyy Flown osuus hieman lyhennettynä ja tästä pääsee katsomaan ohjelman kokonaisuudessaan. Flown osuus alkaa kohdasta 14:55 ja siinä näkyy myös tuomarikommentit.

Koska tulos on selvillä, voin kertoa myös hieman eilisestä joka siis vietettiin Långvikissa boot camp osuuden kuvauksissa. Valmistelumme tähän osaan oli hieman ontuvaa kun rekvisiitta valmistui vasta ihan viime tingassa.

Vain pieniä palovammoja rekvisiitan rakennuksen tiimellyksessä.


Tästä ei vielä ihan arvaa lopputulosta...


...Joka oli lopulta tämä. Työn ja tuskan takana. Ensin ompelin noita hitsin oksia kiinni kunnes kuumaliimapyssy toi "hieman" helpotusta hommaan.


Eilinen päivä oli taas pitkä mutta onneksi Flow pääsi aikaisessa vaiheessa stagelle. Lopputulos jää odottamaan tulevaa televisiointia mutta tällä kertaa saimme maton tassujen alle eikä liukastelua esiintynyt. Lava oli vieläkin pienempi mutta Flow hoiti oman osuutensa mahtavan hienosti! Ei näytä olevan olosuhteita jotka tätä tyyppiä haittaisi. Varsinainen ihmisen mieli ja etupulpetin priimusoppilas <3 Mustavalkee talentti

2 kommenttia:

  1. Flow on kyllä mahtava! Itse katsoin kanssa tuota liukastelua hieman huolestuneena mutta esitys oli kyllä hieno:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Flow on minunkin mielestä mitä mahtavin tyyppi <3 Onneksi seuraavaan osioon saatiin pitävämpi matto, tuo liukastelu oli ihan kauheaa katseltavaa...

    VastaaPoista