maanantai 18. helmikuuta 2013

Hippi jee nyt seiska vee




(Kuva: Jari Alanen)


Hipille rapsahti taas vuosi mittariin. Nyt niitä on jo 7 plakkarissa, täynnä erilaisia huikeita kokemuksia. Tosin tämä viimeinen vuosi oli hieman erilainen edellisiin verrattuna kun puoli vuotta siitä kärvisteltiin mucosele-diagnoosin kanssa mutta nyt on operaatio onnellisesti ohi, koira hyvässä kunnossa ja virtaa täynnä :) Asiat ovat saaneet uusia mittasuhteita ja vaikka en itse koskaan ole mikään kauhean kilpailuhenkinen ollutkaan, on kisojen merkitys vähentynyt ennestään. Kyllä se vaan on tärkeintä että saa pitää koirakaverinsa terveinä, touhuta niiden kanssa arjessa, nauttia niiden seurasta ja oppia tuntemaan nuo otukset pintaa syvemmäältä. Enkä mä sitä sano etteikö kisaaminen olisi ollut hauskaa, päinvastoin. Kisakentiltä ollaan saatu monet hienot muistot ja elämykset, puhumattakaan uusista ystävistä. Silti tässä puolen vuoden aikana on käynyt ilmi että ilmankin pärjää. Tosin nyt kun kaikki on mennyt tähän asti näinkin loistavasti, saattaa Hippi vielä päästä virallisiin kisoihin sooloilemaan. Ja silloin ei kyllä nipoteta puomin kontaktista, haukkumisesta tai muusta mistä olen repinyt stressin aiheita aikaisemmin. Ehei, nää menee vaan pitämään hauskaa, virheistä viis.


Kiitos Hippi näistä seitsemästä vuodesta ja toivon että niitä olisi vähintään saman verran vielä jäljellä <3 KLIK! Hipin synttärivideoon



Vaikka tämä on Hipin synttäripostaus, lainaan siitä muutaman rivin ja kirjoitan Flown treeneistä koska mustavalkee on ollut niin kovin taitava. Lauantaina olin hallilla treenaamassa ensi viikonlopun koiratanssikisoja varten meidän esitystä. Ei olla ehditty sitä vielä kokonaan treenaamaan kertaakaan joten oltiin vähän jännän äärellä että miten se mahtaa toimia, viikolla kun ei ehdi enää harjoittelemaan. Yksi huoli posi sillä F teki hirmu hyvin töitä :) Kuunteli tosi tarkasti, vaihtoi kitkattomasti tempusta toiseen, oli hiljaa ja muutenkin tosi innokkaalla ja täsmällisellä päällä. Onneksi tästä treenistä jäi näinkin hyvä fiilis sillä näillä mennään ensi viikonloppuun. Tavoitteena on toki saada vain onnistunutta kehätreeniä, ohjelma on sen verran helppo ja yksinkertainen lapsikoiran ohjelma että saattaapi olla liian simppeli. Mutta toisaalta otin siihen tarkoituksella vain helpot temput jotta kokonaisuus ei kärsisi epävarmemmista liikkeistä.
Tänään oltiin Tiltulla treenaamassa vähän kaikkee. Suurimmat ilonaiheen aiheutti kuitenkin tunnari jota päätettiin vähän kokeilla. Piilotin ekaksi omaa helppoihin piiloihin ja sitten kaadettiin lattialle kasa sukkia/naruleluja/hanskoja ja kapula sinne piiloon. Tästäkin Flow suht hyvin selviytyi joten ei muuta kuin vaikeutta lisää (tarviiko ihmetellä miksi yhden koiran tunnari on ollut hieman ongelmallinen :P ). Laitettiin tämän sukkakasan viereen läjä muita tunnarikapuloita ja taas oma vaatteiden alle piiloon. Flow kävi katsomassa kapulakasaa mutta totesi ettei siellä ollut tutun hajuista kapulaa ja jatkoi hommia kunnes oma taas löytyi. Tästä megapalkka ja jätettiin tunnaritreeni hautumaan seuraavaa kertaa varten.


2 kommenttia:

  1. Paljon paljon onnea ihanalle pikku touhu-Hipille!!! <3 P.s. Toi Hipin "kuppiin-irvisty"-temppu oli hulvaton. =D =D Rapsuja paljon niin sankarille kuin muillekin neitokaisille!

    VastaaPoista
  2. Ihana video Hippiäisestä! Myöhäiset onnittelut synttärisankarille!

    VastaaPoista