sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kirppu-mummeli 13 vee




Ensimmäinen shelttini, maailman paras ja huumorintajuisin mummeli täyttää huomenna 13 vuotta! On vaikea uskoa ikää kun katselee Kirpun touhuja :) On ehdottomasti lauman leikkisin, aina iloinen puuhastelija. Toisaalta on niin kovin ahdistavaa ajatella että 13 vuotta on jo aika paljon. Ei ne vuodet siitä vähene... Mutta sitä ei nyt ajatella vaan nautitaan aivan mahtavista ja aurinkoisista kevätpäivistä joita on nyt siunaantunut monta peräkkäin. Kirppu nauttii jäällä lenkkeilystä, siellä kun moottorikelkat ovat tehneet hyviä uria missä tallustella. Toivottavasti pienet pakkaset pysyisivät että uskaltaa vielä pitkään lenkkeillä noilla järven jäillä!

Eilen oltiin Westendissä meren jäällä työkaverini kanssa. Hieno paikka! Tuuli tosin oli aikamoinen. Koirat mennä toohottivat kuin pienet viitapirut, oli muuten väsynyttä sakkia illalla kotona!

Tässä muutamia kuvia eiliseltä, ensin tietysti kuvia rakkaasta synttärisankarista :)













Tänään illalla oli vielä agilitytreenit ja Hippi oli kyllä varsin super-otus! Kepeille taas tosi hankala kulma ja sen jälkeen varsin ilkeä takaaleikkaus jossa jouduin kiertämään kepit ihan kunnolla mutta se ei Hippiä hätkäyttänyt. Kunhan malttaa odottaa että se pääsee rytmiin niin voi kyllä tehdä itse vaikka ja mitä. Muutenkin Hippi oli todella kuulolla vaikka intoa on pienen sähkövoimalan verran. Rimat pidin vielä 20-25 sentissä, nostellaan siitä pikkuhiljaa. Nyt täytyy kurkata kisakalenteria sillä silmällä ;)

2 kommenttia:

  1. Lämpimät synttärionnittelut ihanalle Kirpulle kera kasan rapsutuksia <3

    VastaaPoista
  2. Onnea charmantille Kirpulle 13 v. synttärinä:) Rapsutuksia!

    VastaaPoista