maanantai 14. maaliskuuta 2011

Nostalgiapläjäys

Sain vanhan pöytäkoneeni henkiin ja sieltähän löytyi mahtava määrä vanhoja kuvia. Laatu nyt ei aina ollut ihan huippuluokkaa sen aikaisilla kameroilla mutta oih ja voih noita kaikkia ihania muistoja :)

Hippi-peni


Hippi-riiviö


Hippi-peni syö i-bitzaa


Hipin suunnaton kiinnostus veteen alkoi jo pienenä




Oijoi, löytyi niin paljon kuvia ja sitä kautta ihania muistoja Pörristä ja Monasta... Tässä uljas vahti rakkaalla päivystyspaikallaan entisessä työpaikassani. Kapusi tuonne aina katsomaan ihmisvilinää :) Ja arvata saattaa, kuinka paljon ihmiset kävivät Pörriä katsomassa! Istui välillä niin patsaana ettei siitä heti tiennyt onko elävä vai pehmolelu!



Ja välillä ahkerinkin vahti simahti ja vietti ansaitun siestan.


Ja ihana, ihana Mona-neiti! Tässä kuvassa sekarotuisten SM-kisoissa Tuurissa jossa oli ROP-veteraani :) Vuosi oli 2004.


Panda Kuopiossa Savo Showssa jossa valioitui. Shelttejä oli suunnilleen 100, jo pelkästään avoimen luokan narttuja 30!


Kirpuli nuorempana. Näyttää hassulta kun on tottunut harmaaseen nassuun :D


PikkuHippi näyttelyssä


Ja sitten kuva josta huokuu Hipin syvin olemus


Viimeisen kuvan jälkeen voi olla vaikea yrittää kertoa että Hippi oli ihanoikeasti tosi taitava eilen treeneissä jossa tehtiin hankalaa 30 esteen radanpätkää! Huh, lähes jokainen este piti oikeasti ohjata eikä radalla ollut montakaan kohtaa jossa keskittyminen olisi voinut herpata edes hetkeksi! Ei me sitä nollalla saatu tehtyä mutta melkein. Enkä viitsinyt hinkata kauempaa kun nämä kuitenkin olivat vasta kolmannet treenit tauon jälkeen. Silti olin kovin tyytyväinen koiraan joka kuunteli niin hyvin ja meni KOVAA! Hitsi, sinkosi putkiinkin kuin tykin suusta :) Makeeta! Olin vähällä ilmoittaa Hipin omiin kisoihin mutta sitten kuitenkin jätin ilmoamatta. Mahdollisesti ekat kisat tauon jälkeen voisi olla 26.3 ATT:n kisat koska olen sen viikonlopun kuitenkin Turussa äitini luona vierailemassa kun sunnuntaina on se shelttierkkari. Onneksi tässä on vielä kaksi päivää aikaa miettiä.

Kirppua saattaa nykyään vaivata lievä dementia tai joku muu vanhuuden höperöityminen. Viime yönä heräsin kolmen aikaan siihen kun mummeli leikki keittiössä röhkivällä pehmolelullaan. Kiehnäs selällään matolla, önisi ja riekutti leluaan. Kun oli aikansa leikkinyt, meni nukkumaan. Hassu :)

1 kommentti:

  1. Ihania nostalgiakuvia. <3 En meinannu Kirppua tunnistaa kuvasta, neiti nuorta neitiä! =) Ja toi Hipin vimonen vauvakuva, jossa neiti on nokka märkänä, sehän oli ku meidän fotoalbumista! =O Nanessa ja siskopuolessaan on kyllä jotain samaa näköä!

    Aimo kasa rapsuja tyttösille ja vuhvuh-terkut meidän poppoolta!

    VastaaPoista