keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vuoden ekat valitukset

Just kun olin päässyt hehkuttamaan kuinka ei säästä ole tarvinnut kiukutella tänä vuonna vielä lainkaan niin tän päivän lumimyräkän jälkeen voi kyllä päästää suustansa vuoden ekat valitukset. Ton räntäsateen jälkeen lumi on ihan pilalla! Tuohon päälle pakkaset joita on luvattu niin päästään taas liukastelemaan jäisille teille... Yyyyh, en tykkää!

Nämä ihanat puuterilumet on vähäks aikaa historiaa...

Tänään oli sään takia naksuttelupäivä. Flow treenailee edelleen takajalan nostoa, hitaasti mutta varmasti ollaan päästy jo aika korkeaan pinoon jolle nostaa jalan. Vielä tuo jalan hahmottaminen on hieman hakusessa mutta eiköhän tämä tästä etene. Jahka tuo oikea takajalka saadaan käskyn alle, täytyy heti opettaa vasemman takajalan nosto myös. Ajan myötä Flowsta on selvästi kuoriutumassa vähän samanlainen innokas tekemisen tarjoaja kuin Hipistä. Se on hyvä juttu :) Musta on niin ihanaa kun on toinenkin koira joka jaksaa puuhastella näiden pienten "tarpeettomien" temppuprojektien kanssa.
Hippi treenailee edelleen toisen jalan ontumista. On se vaikeeta. Ja koska se on vaikeeta, täytyy se saada kuntoon jo ihan sen takia että käyttäisi kroppaansa tasapuolisesti. Mun tarttis keksiä varastoon jotain uusia temppuja joita Hippi voi sitten sairaslomansa aikana opetella. Hipillä vaan on jo melkoinen liuta noita erilaisia temppuja ja taitoja että uusien keksiminen on melkoista aivojumppaa omistajalle. Mitään kauhean fyysistä ei voi tehdä leikkaushaavan takia mutta jotain muuta, mitä?


Pandan juominen on vähentynyt, käytännössä normalisoitunut. Mikä sen sitten aiheutti, ei niin mitään havaintoa :/ Koirassa itsessään ei ole mitään muutosta käytöksessä tai olemuksessa joten ei auta muu kuin jäädä seurailemaan.
Pandan kanssa olen myös ryhdistäytyny jumppatyynyllä treenaamisen kanssa. Sen etuosasta on lihakset hieman hävinneet vaikka liikkuminen on sen osalta ollut ihan normaalia. Epäilemättä se puolitoista vuotta sitten tapahtunut paha lihasrevähtymä on hieman jättänyt jälkensä joten jahka tuo Hippi-projekti on ohi, täytyy Panda viedä taas fyssarille.


Tasapuolisuuden vuoksi Kirppu-mummelistakin kuva <3


Alle viikko Hipin operaatioon. Ihan hirveän piinaavaa ollut tämä odottaminen joka jatkuu vielä kuuden päivän ajan. Laskin ihan itse. Viime viikolla Hippi oksensi kerran ja mä meinasin saada slaagin. Se oli kuitenkin ilmeisesti syönyt ulkoata jotain minkä puklasi sitten pihalle. Huoh, tämä kyttääminen ja hermoilu alkaa oikeasti käymään jo hieman nupin päälle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti