keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Aina ei kaikki mene ihan suunnitelmien mukaan

Hipin huominen leikkausaika on peruttu. Hieman mutkien kautta kävi eilen ilmi että aika oli varattu eri kirurgille kuin mitä remittoiva eläinlääkäri oli suositellut, hän nimenomaan sanoi operaation pitäisi suorittaa Outi Vapaavuori joka kyseisiä operaatioita on paljon tehnyt. Tämä kyseinen kirurgi jolle operaatio oli varattu, olisi varmasti sen osannut tehdä mutta jos jotain olisi tapahtunut, olisi jossittelun määrä ollut niin hirmuinen ettei sitä olisi kestänyt. Sanoin kyllä tästä asiasta silloin kun Hippi Viikissä kävi tutkimuksissa mutta ehkä joku infokatkos tai muu vastaava on päässyt tapahtumaan. Harmillinen tilanne mutta en uskalla kuin toimia annettujen ohjeiden ja suositusten mukaisesti. Itse olin jo koko viikon yrittänyt valmistautua henkisesti joten itsellenikin tämä oli aika turhauttava juttu mutta nyt kävi näin ja ei auta kuin odotella uutta operaatioaikaa.

Jotta ajatuksia on saanut hieman muualle, olen käynyt pariin otteeseen treenaamassa koirien kanssa. Lauantaina raahauduin peräti hallille asti, viime kerrasta onkin jo aikaa. Hippi pääsi tekemään agilitya. Onhan se yksittäisiä esteitä tehnyt mutta radanpätkää ollaan tehty viimeksi heinäkuussa. Kyllä oli tyyppi niin liekeissä! Olipa ihanaa päästä tekemään Hipin kanssa sitä mistä se eniten nauttii. Enpä jaksa uskoa että se olisi "kaivannut" agilitya tässä puolen vuoden aikana, mahtuu sen elämään muutakin aktiviteetteja mutta silti oli mahtavaa nähdä kuinka koiralla silmät kirkastui kun tajusi mitä pääsee tekemään. Puomia en edes ajatellut hinkkaavani mutta pysäytykset olivatkin tosi hyviä! Ainoastaan muutama kerta oli hitaampi, silloin kun Flow oli köytettynä lähellä alasmenoa. Toiseen suuntaan juoksi hirmuista kyytiä alas asti. Kepeille ampui mistä vain, puolen vuoden tauko ei näkynyt missään.

Flow pääsi tekemään putkea. Kaveri täyttää kohta vuoden eikä osaa kuin just hätäiseen tuon putken. Rengasta, kontakteja, muuria ei ole edes kokeillut, puhumattakaan kepeistä. Mulla on öööö, pari-kolme kuukautta sitten hankitut 2x2-kepit mutta ne on edelleen autossa. Onhan tässä vielä tekemistä jos meinaa joskus tuon kanssa esim kisoihin yrittää 8). Toisaalta Flowlla ei ole tavoitteita agilityn suhteen joten kaikki esteet ehtii sille kyllä opettaa. Ja jos jotain hyvää on niin Flow menee ihan täysin pieneen kuplaan tehdessään, sinne kuplaan mahtuu meikäläinen ja koira. Kaikki muut asiat ja häiriöt häviää sen mielestä. Ihan mieletön keskittymiskyky. Anyway, "treenattiin" putkeen irtoamista. Hyvin irtosi. Ai niin, tehtiinhän me pussiakin. Hippi edellä ja sitten Flow perässä, toimi ;D

Seuraamista sain myös videolle. Sillä on paikka ihan kiva ja se pysyy hyvin. Päätä kääntää mielellään jalan ympärille jolloin siihen tulee helposti ylösalaista liikettä kun väistää jalkani liikettä. Vähän suoremmaksi täytyisi siis saada pään asentoa. Täyskäännöksissä vasemmalle tarjoaa herkästi istumista. Mun tarttis opettaa sille hidasta kävelyä koska vauhdin pudotessa tarjoaa tosi nopeasti istumista. On muuten pari kertaa yrittänyt myös napsia jalkaa seuratessa. Hih, tarttis varmaan tällä kertaa tehdä jotain ettei tuu tuollaista Hippikakkosta-lahkeennäpsijää :D



Sunnuntaina treenattiin työkaverin kanssa koiratanssia. Oon ehkä keksinyt musiikin Flowlle ja tarttis joku pieni ohjelma työstää sille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti