torstai 11. kesäkuuta 2015

You got mail


"HeiOnnittelut, Sinut ja koirasi on valittu Kennelliiton koiratanssin Freestyle-edustusjoukkueeseen kilpailemaan Koiratanssin Pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa Helsingissä 4.-6.12.2015 . "

Jei :)


Toki voisi sanoa, että näinhän sen pitikin mennä. Flow voitti molemmat maajoukkuekarsinnat hyvillä pisteillä mutta pessimisti ei tunnetusti pety, odotetaan aina virallista päätöstä :) Tän vuoden kisat on siis Suomessa, mikä on hyvä asia. Ei sitä raskasta reissaamista. Flow ei matkustamisesta välitä mutta omistaja ei kykene samanlaiseen rentoutumiseen missävaanmilloinvaanmitenvaan.

Sheltit pääsivät eilen hetken päähän pistosta match showhun kun Nummelassa sellainen järjestettiin. Laskeskelin, että jos kehät menisivät nopeasti, ehdin sieltä vielä juuri kasiksi Veikkolaan kouluttamaan. No, kehät menivät pikavauhtia. Hippi oli veteraaneissa pun. 2, koiria läävittiin vähän maassa, juoksutettiin kerran yhdessä ympäri ja edestakaisin ja sitten jaettiin nauhat. Tää setti oli nopeasti arvosteltu. Ilmoitin tyypit myös parikilpailuun joissa sama meininki, kerran kaikki koirat yhdessä ympäri, sitten eestaas ja tämän kahden minuutin jälkeen parit sijoitettiin. H&D olivat neljästä parista toisia. Hirmu hyvin esiintyivät taas yhdessä, samalla tohinalla liikkuivaat tosi nätisti lähes samaan tahtiin.

Pentuja oli 32 mutta tämäkin kehä oli ohi ennen kuin se ehti edes kunnolla alkamaan. Dio oli vikassa parissa jossa oli sitten kolme koiraa. Pennuilla (tai siis pienillä koirilla ylipäätään) ei ollut pöytää joten tuomari tuli nopeasti hiplaamaan koiran maassa. Tämä ei onneksi Dioa häirinnyt mutta moni pentu pelkäsi päälle kumartuvaa tuomaria. Yksin ei liikutettu lainkaan. Tuomari antoi yhdelle koiralle punaisen ja kahdelle sinisen, Dio sai sinisen. Harmi, että tällaisia mätsäreitä on, näihin kun lähinnä mennään hakemaan pennulle kehätreeniä. Nyt tämä treeni jäi hyvin vähäiseksi. No, eipä siinä mitään, onneksi Dio käyttäytyi hyvin sen muutaman kymmenen sekuntia mitä sitä tutkittiin. Sinisten (tai punaisten) kehässä ei pienet koirat jatkoon päässeet. Tässäkään ei enää juoksutettu ketään joten kerrassaan tyngäksi jäi tämä kokemus. Ehdinpä todellakin ajoissa kohti Veikkolaa, sillä tämä sessio oli ohi niin nopsakasti! Toivottavasti seuraavissa mätsäreissä olisi tuomareita, jotka jaksavat edes hieman enemmän panostaa koirien tutkimiseen ja liikuttamiseen. Niin ja pöytä olisi pienillä koirilla kiva, sitä kun ei muuten tule treenattua.

Loppuun kuvatodiste siitä, että PiioPiupali osaa odottaa! Odotti noin kaksi sekuntia muiden mukana! Kyllä tää tästä :D


Oli vähän märkää metsässä sateen jäljiltä, siksi tuo pentukarvainen on noin uitetun rotan näköinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti