keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Fyssarikäynti & FFFiilistelyä

Alkuun fiilistelyt. Eikä ees liity koiriin.


Eilen olin Vuokon kanssa Green Dayn konsertissa ja voi MAHTAVUUS mikä keikka!! Ihan parhautta! En ole edes yhtyeen megagigafanittaja (sen verran vain että liput oli pakko hankkia kun sain tiedon keikasta) mutta koko show kyllä iski ja kolahti. Varsinainen elämys jolla taas porskutellaan pitkään etiäpäin :D Ainoa pienenpieni harmistus oli ettei mun lempparibiisi Peacemaker ollut soittolistalla. No, aina ei voi voittaa ja muut loistavat kipaleet korvasivat hyvin tämän menetyksen. Hehkutihehkuti, mä voisin kirjottaa tästä pitkään mutta ehkäpä vaihdan jo aihetta.

Eli tänään pääsi Hippi fyssarin käsittelyyn Aistiin. Pessimistihysterikko-omistaja sai mielenrauhan viime sunnuntain rimojen pudottelusta koska syy ei ainakaan johtunut jumeista tms :) Pientä jäykkyyttä oli rintarangan loppuosassa ja lannerangan alkuosassa muttei selkeää aristusta. Lihaksisto oli symmetrinen, ei löytynyt merkittäviä lihaskireyksiä ja nivelliikkuvuus raajoissa oli hyvä. Syvien lihasten toiminta saisi olla vieläkin parempi. Hoitoon Hippi vastasi hyvin. Kotiin saatiin rintarangan liikkuvuusharjoitus rintarangan ja kylkiluiden liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Siispä jumppaamaan! On kyllä tosi kiva juttu että sai täsmäohjeet kotiin mukaan. Nyt uskaltaa myös lähteä Tallinnan kisoihin. En tiedä, olisinko usktaltanut kisata ilman fyssarin tarkistusta, aina sitä kuitenkin pelottaa että koirassa on jotain vikaa jota ei huomaa ja vaivaa pahentaa omalla toiminnallaan. Nyt kuitenkin rimojen pudottelut johtuivat mitä todennäköisimmin A. huonosta pohjasta (tämä olisi helpoin vaihtoehto :D) B. ohjaajan pöllöilyistä (heti paljon vaikeampi asia korjata) tai C. Hippi on alkanut roiskimaan rimoja jostain ihan muusta syystä (myös astetta haastavampi korjata). Joten katsomma viikonlopun kisat ja teen sitten sotasuunnitelman ongelman ratkaisemiseksi :)

1 kommentti:

  1. Oon kyl kade ku olit noin edessä!!! Mut keikka oli kyl parhain missä oon ikänä ollu <3 10v määki oon Green Dayta kuunnellu ja ootellu niitä Suomeen, toivottavasti tuleevat vähän nopeemmin uusiks ku 15v päästä. :) kiitti videosta, oli kiva palailla fiiliksiin!

    VastaaPoista