maanantai 19. lokakuuta 2015

Pitkästä aikaa


Jopas ollutkin hiljaista blogin puolella. Muuttuneet työkuviot ovat vieneet ylimääräisen ajan (ja energian) mutta ehkä tää tästä taas lähtee rullaamaan! Toisaalta eipä tässä ole ihan hirmuisesti mitään tehtykään joten vähänlaisesti on ollut mitään päivitettävää. Lokakuu on ollut kelien puolesta kyllä aivan mahtava, aurinkoisia päiviä on ollut yllinkyllin! Harmi vaan, että mun uusvanha kameranrunko sanoi myös sopimuksensa irti. Käytetyn hankkimisessa on tietty aina riskinsä mutta kyllähän se aina vähän vetuttaa. Tai aika paljonkin.

Koirat ovat viettäneet sänkipeltolenkkien täyttämää syksyä. Treenaaminen on ollut hyvin vähäistä, jotain pientä joo muttei mitään järkevää. Dio osaa tulla hienosti suoraan eteen istumaan niin vasemmalta kuin oikealtakin puolelta, tätä kun on helppo treenata lenkeillä. Nyt sille on selvästi tullut myös pieni kukkoilukausi, vastaantulevat koirat ohitellaan häntä niin kovin pörheänä ja pystyssä. Tänään sille tuli mittariin myös 10 kuukautta joten onhan se toki jo iso tyttö.

Flown uutta ohjelmaa on rakenneltu hiljaksiin. Kohtahan tässä tuleekin kiire, mikä nyt ei ole ehkä yllätys kenellekään. Tän ohjelman tekeminen, tai ylipäätään uuden ohjelman, on ollut sellaista tervassa kävelyä joten pidempi tauko tulee taitaa tulla suunnitelmiin jahka noista tulevista kisoista on jotenkin luovittua läpi. Kävimme Turussa kimppatreeneissä kolmisen viikkoa sitten jolloin ohjelman runkoa kasailtiin, harmikseni en ottanut kameraa mukaan joten nyt olen onnellisesti unohtanut osan suunnitelmista! Todella typerää mutta ei voi mitään. Ihmisen kovalevy on rajoitettu.Lauantaina oli rallytokokisat Riihimäellä jonne pääse sekä Hippi että Flow. Rata oli helpohko mutta Hippi oli jotenkin kuutamolla, suoritusvuoromme oli toisena joten en ehtinyt ehkä tarpeeksi paljon tehdä sen kanssa asioita ennen rataa. Jouduin melkein jokaisella kyltillä varmistamaan katseella että Hippi tekee jotain. Nuo hallikisat eivät ole sen juttu. Yhden kyltin uusin kun Hippi tuli aivan vinoon istumaan. Ei se toki paljon paremmin tullut toisellakaan yrityksellä mutta sitä en enää uusinut vaan annoin mennä sormien läpi. Yksittäisiä pisteen vähennyksiä tuli sieltä sun täältä mutta saimme silti 91 pistettä kasaan. Tämä oli Hipille kolmas hyväksytty avoimesta joten sille RTK2 kuitenkin tästä räpellyksestä!Flow oli vuorossa toiseksi viimeisenä joten välissä ehdin hieman jumpata sen kanssa radan liikkeitä. Alun suora oli sille haasteellinen koska kävelimme hyppyä kohti mutta sitä ei siinä vielä suoritettu. Flowhan jää helposti tuijottamaan hyppyesteitä. Tämä ei onneksi aiheuttanut sen suurempaa ongelmaa ja muutenkin rata meni nätisti. Yhdellä kyltillä ei Flowkaan ollut ihan mukana vaan teki vinon perusasennon. Tästä meni -1 mutta muuten ei vähennyksiä tullut joten radalta 99 pistettä ja luokkavoitto.Nyt täytyisi Flowlle saada vielä se kolmas hyväksytty jostain niin pääsisi kokeilemaan voittajaluokkaa. Hippi jää tauolle ja kisaan sen kanssa sitten kun päästään taas ulkokentille.

Ai niin, Doggyrun-tapahtumasta löytyi upeita Yasmin Eklundin kuvia joita sain luvalla blogiinkin laittaa ihasteltavaksi :) Flowlla on kyllä varsin kahjo ilme työskennellessä! Kaikki allaolevat kuvat ovat siis Yasminin käsialaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti