keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Pientä HTM-innostusta


Flowlla oli maanantaina haastattelupäivä kun siitä tehtiin juttu Koululaiset-lehteen. Toki yritin parhaan taitoni mukaan tulkata mustavalkoisen ajatuksenvirtaa joten saapi nähdä millainen lopputulos on. No joo, koiratanssista tulee kirjoitus, hyvä vaan, että laji saa taas hieman mainosta! Halusivat myös videolle pätkän koiratanssista mutta ilman musiikkia. Tuotatuota, kun se musiikki on tavallaan aika oleellinen osa koko lajia. Studion lattia oli luonnollisesti hieman liukas joten tehtiin jotain pientä ja lähinnä paikoillaan olevia liikkeitä. Kuvaaja oli ihana ja kysyi, että voisiko Flow tehdä liikkeet vähän hitaammin :D No sitä se valitettavasti ei voi tehdä :D Tai ei siis vaan kykene hitaampaan tahtiin.

Huippumalli vauhdissa.


Hippi ja Dio olivat myös mukana hääräämässä ja pääsivät poseeraamaan yhteiskuviin. Haastattelija totesi, että nuo pienet näyttävät olevan paljon kiinnostuneempia nameista kuin Flow. En tiedä, ovatko sen kiinnostuneempia mutta eivät ainakaan häpeä näyttää sitä. Hih. Flowlla on sentäs pienet käytöstavat sen suhteen vaikka ahne sekin on.

Ilmoitin Flown (ja ehkä myös Hipin jos vain sai paikan) Janakkalaan koiratanssikisoihin. Jostain syystä viime treeneissä Flown asenne on ollut ihan tosi rento HTM:n suhteen, se on ollut kerrassaan innostunut aiheesta eikä ole paineistunut lainkaan! Valoa tunnelin päässä! Positioita on nippanappa riittävästi VOI-luokkaan (viisi) mutta toisaalta jokaisessa on suuntia. Ja jos se ei riitä niin sitten treenataan lisää. Pääasia olisi, että Flow pystyisi tekemään rennon ja iloisen kisasuorituksen, pisteistä viis! Noita positioita on kuitenkin hinkattu (enemmän ja vähemmän) muutama vuosi joten olisi kiva päästä näyttämään Flown osaamista. Hippi pääsee (jos siis pääsee) vanhalla ohjelmallaan, en ole toista yhtä sopivaa musiikkia sille löytänyt niin mennään samalla.

Kokeilin Flown kanssa, osaisiko se yleistää hold-tempun koirakaveriin, osasi se :)


Dionkin pitäisi vähän jo treenata enemmän mutta ei se laiskiainen oo vain treenannu :P Kohtahan se on kaks vee! Nooo, ehtiihän tuota.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti