sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannusta


Siinähän se juhannus taas vierähti. Tänä vuonna sitä ei vietetty agilitykisoissa vaan kaverin hallinnoimalla mökillä koiralauman kera. Koirat olivat haltioissaan kun saivat juoksennella isolla aidatulla tontilla ja uida paljon! Tosin paimenkoirien huono puoli on se, että vaikka ne saisivat mennä oman mielen mukaan, istuivat ne oven ulkopuolella jos olimme sisällä mökissä.Luulivat varmaan löytävänsä ruokaa...


Dio pääsi myös ensimmäistä kertaa veneen kyytiin. Keikkui innoissaan keulassa roiskeita katsellen eikä sitä jännittänyt kyyti lainkaan. Tosin mulla ei ollut sille pelastusliivejä mutta köytin sen valjailla kiinni.Lutralutrat vauhdissa


Hippi <3

Viikonloppuna tuli myös seurattua koiratanssin MM-kisoja Venäjältä. Puitteet olivat hienot ja vaikka koiria oli vähän niin laatu korvasi määrän. Isoista kisoista tulee aina pieni into treenata, tiedä sitten mistä johtuu! Suomesta noissa kisoissa oli vain kaksi koirakkoa mutta Mari ja Indy voittivatkin MM-hopeaa HTM:ssä, mahtavuutta!

Tänään sitten oltiinkin jo treenaamassa mutta vaikka olin käyttänyt koirat uimassa, oli hallilla ihan hirveen kuuma ja painostava ilma. Eipä siinä sitten ihmeitä jaksanut tehdä, sellaista tyypillistä suunnittelematonta tehdään-vähän-kaikkea-treeniä. Dion kanssayritin vähän positioita katsella, sillä kun olisi ne möllikisat tiistaina. Ei mulla edelleenkään ole mitää ohjelmaa sille, yritin kyllä suunnitella mutta ei siitä oikein tullut mitään. Onneksi musiikki on vain vähän reilun minuutin mittainen niin se on nopeasti ohi. Suunnitelmissa vain vähän vaihdella positioita ja palkkailla koiraa.

Hipin kanssa tehtiin rallya ilman kylttejä. Se kyllä osaisi hienosti voittaja-luokan liikkeet jos vain maltti ja aivot pysyvät matkassa. Uutena ongelmana on tullut oma-aloitteiset puolenvaihdot selän takana, joita Hippi harrastaa hyvinkin mielellään. Ollaanhan me toki niitä treenattu mutta harvemmin Hippi tuollaisia ennakoi, paitsi nyt. Täytyy siis viikolla palkkailla seuraamisista ja unohtaa nuo puolenvaihdot. Lauantaina olisi kisat Hangossa, toivottavasti ei keksi uusia kikkailuita tässä välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti