sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Sunnuntai-illan treenit


Tänään treeneissä tehtiin enimmäkseen rallya ja temppuja. Hipin kanssa treenailin käännöksiä. Tosin en oo ihan varma mitä käännöksiä nuo on mutta tulipahan treenattua. Joitan puolenvaihtokäännöksiä lienevät. Noin muuten oikean puolen seuraaminen on hieman hajonnut, Hippi on alkanut siinä poikittamaan aika urakalla. Tuo poikittamnen paheni kun aloin treenaamaan oikealta puolelta eteentuloa, vissiin Hippi sitten ennakoi sitä. Tai jotain muuta. Tähän tarvitsee ottaa ryhtiliike nyt keväällä jotta päästäisiin ehkä kesällä kisaamaan.



Dio sai tehdä saksalaisia täyskäännöksiä. Tarvitsee vielä pienen käsiavun mutta muuten menee ne ihan kivasti. Tosin huomasin jälkeenpäin, että olin taas treenannut ilman hihnaa vaikka se nimenomaan olisi oleellista mikäli tuon kanssa jossain vaiheessa menisi alokasluokkaan. Mutku se hihna on niiiin hankala... Pyörähdys on saatu myös toimimaan, tosin siihenkin tarvitsee vielä pientä käsiapua mutta vastahan Dio tuon suunnan pyörimisen oppi.



PotilasFlow sai tehdä ajattelutreeniä. Tosin ei ole tänään enää ontunut mutta saa silti olla vielä jonkin aikaa saikulla. Palkkailin namilla front-asentoa ja erilaisia liikkeitä siinä. Flowlla on välillä vaikea muistaa, että frontissa kuuluu katsoa vain eteenpäin, ei saa kuikuilla taaksepäin. No joo, onhan se vaikea liikekin. Nyt Flow kykeni myös tekemään sivuaskeleita frontissa. Nää on ollut sille vaikeita, on ihan jäätynyt jos oon niitä pyytänyt. Nyt kuitenkin joku lamppu syttyi ja saatiin onnistuneita toistoja. Flow pystyi myös erottelemaan eteenpäin kävelyn ja sivuaskeleet. Ihan puhtaat nuo sivuaskeleet eivät vielä ole mutta pääasia, että pystyi tarjoamaan jotain sivusuuntaista! Hippi oli muuten hiipinyt meidän taakse kikkailemaan samoja juttuja. Pikku pelle.





2 kommenttia:

  1. ei vitsi sain hyvät naurut IHANA hippi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippi on kyllä sellainen hyvän mielen kikkailija <3

      Poista