tiistai 18. maaliskuuta 2014

Flow pepsodent-hymyään esittelemässä


Eilen oli kello soimassa neljältä aamulla. Olin tietysti mennyt tyypilliseen tapaani puolenyön maissa nukkumaan joten ihan kauheasti ei unesta ehtinyt nauttia. Koiratkin siristelivät silmiään ja jatkoivat reiluina unia kun laitoin itseni lähtökuntoonn. Ylen studioilla piti olla kuuden maissa. Flow oli tietysti ihan supertohkeissaan kun kaikki ihmiset tervehtivät ja tulivat rapsuttelemaan. Yltiösosiaalisen bordercollien unelmapaikka! Flown oli tarkoitus istua haastattelun ajan siinä dentastixien vieressä ja sitten lopuksi olla mallina kun näytetään miten hampaat harjataan. Flow on helppo koira tuollaisiin tilanteisiin koska se ei jaksa stressata mistään ja on hyvin hoitomyönteinen kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin.

Kuvauspaikkaan tutustumassa


Flown visiitti tallennettiin myös ylen aamu tv:n facebook-sivuille, eläinvieraat kun ovat kuulemma aina kova sana.

Odottelimme lähetyksen alkua vierashuoneessa missä Flow nukkui kuin kotonaan. Välillä kävi ottamassa rapsutuksia vastaan, välillä tuijotti mua intensiivisesti että saisko tehdä jotain mutta sitten lepäili rauhassa.

Haastattelun ajan seisoskelin siinä kameroiden takana jotta F näki missä olen. Se kun on vähän läheisriippuvainen tapaus niin pysyy rauhallisempana kun tietää, että olen siinä hollilla. Suorassa lähetyksessä kaikki meni hyvin, Flow ei varastanut dentastixejä ja antoi kiltisti harjata hampaat. Tässä tuo pätkä linkkinä.

Eilen treenattiin toista kertaa koiratanssiesitystä. Tehtiin helppoja pätkiä mutta nyt tuli ongelma eteen kun Flow alkoikin ennakoimaan esineen viemistä purkkiin. Sen kun pitäisi hakea esine yhdestä laatikosta ja viedä se toiseen. Nyt liikkeet ennen tätä temppua olivatkin hieman vajaalla aivotuksella tehtyjä koska F oli menossa kovasti esineelle. Huomenna ollaan varattu halli tunniksi joten täytyy nyt vain palkata paljon näitä ennen-liikkeitä. Tällaista ennakointia ei ennen ole ilmennyt mutta nyt on toisaalta pidempi ja hidastempisempi ohjelma joka varmasti vaikuttaa. Tässä Flow ehtii ehkä liiaksi ajattelemaan itsekin kun edellisessä ohjelmassa mentiin vain kauhealla tohinalla liikkeestä toiseen. No, katsotaan miten lauantaina käy. Jos näyttää siltä että tällainen hitaampi ohjelma ei toimi, niin sitten tehdään uusi. Tosin Janakkalan kisat on ihan heti perään niin siellä on pakko tätä vielä käyttää... Ihanaa, että uusi ohjelma on romukoppakamaa ennen kuin ollaan yksiinkään kisoihin asti päästy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti