tiistai 12. syyskuuta 2017

Funky elephant festival


Flowta pyydettiin esiintymään Funky elephant festivaaleille Suvilahteen ja olinkin huntsinut, että uusi afrikka-tyylinen ohjelmamme sopisi tuonne testattavaksi paremmin kuin hyvin. Esiintymisalueen piti olla isohko nurmialue mutta kun päästiin paikalle, oli nurmelle rakennettu teltta.



Esiintymispaikka olisi ollut teltassa mutta totesin siinä ettei Flow valitettavasti mahdu teltassa tekemään. Lennosta vaihtui ohjelmamme jazziin sillä se olisi parempi pienempään tilaan. Ehdotin myös että yleisö olisi teltassa ja me esiintyisimme tuossa edessä nurmella. Koska meille li varattu reilusti aikaa, päätin ottaa myös sheltit mukaan kikkailemaan. Flown suoritus meni hyvin mutta totesin siinä musiikin soidessa että olin laittanut väärän version soimaan, sen pidemmän. Enhän mä muistanut yhtään mitä siinä oli ollut joten jouduin tahtomattani improilemaan lähes puolet ohjelmasta. Onneksi tuollaisissa tilaisuuksissa ei yleisöä improilut haittaa vaan ihmiset olivat kympillä mukana. Flowlle nämä olivat ihan hyvää kuuntelutreeniä ja kovin kiltisti oman osuutensa tekikin. Flowlle on haastavia nuo lähellä olevat ihmiset, jotenkin se vähän ahdistuu siitä, että joku on yrittämässä hänen kuplaansa. Nyt tehtii sitten helpompia asioita joissa ei Flown tarvinnut huolestua. Olisi toki ollut kiva kokeilla uutta ohjelmaa jossain ennen PM-kisoja mutta nyt mennään kokeilemaan sitä suoraan isoihin kisoihin.

Dio sai tehdä oman ohjelmansa ja Hippi pääsi temppuilemaan jonkun random-kappaleen kanssa. Dio oli lähellä olevasta yleisöstä vähän tohkeissaan ja oli melkoisella pärinätuulella. Paristi puri lahkeesta (tästä tulee niiin HippiKakkonen ton puremisen suhteen) mutta muuten teki ihan hyvin. Diolla vetää aika helposti touhu tollaiseksi hieman riehakkaaksi joten sitäkin pitänee tovi lämmitellä ennen viikonlopun kisastarttia. Hippi oli Hippi, pomppivan kupliva pieni painekattila, joka oli ihan liekeissä temppuilemassa. Ehkä mä rakennan sille jonkun helpon ja lyhyen ohjelman joita voisi käyttää erilaisissa esiintymississä. Niin paljon tuo nauttii siitä kun pääsee esittelemään taitojaan.


PitkäkieliPiio


Tää on tällainen Hipin tee-se-itse-aurinkolippa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti