tiistai 19. toukokuuta 2015

5 kkPiupali on tänään 5 kuukautta vanha. Diosta alkaa kuoriutumaan yhä enemmän ja enemmän sheltin näköinen otus. Ja tietysti nätti sellainen! Penukki mitattiin sunnuntaina sellaisella oikealla säkämitalla ja korkeutta on ihan inasen alle 34cm. Voi olla, että vartta tulee agilitya ajatellen just vähän liikaa mutta onneksi muita harrastuksia löytyy roppakaupalla :) Ja agilitya voi toki tehdä vähän vähemmälläkin kisaamisella.Oon opettanut Diolle ihan hävettävän vähän yhtään mitään. Lähinnä oon vain seuraillut sen toilailuja ja ihastellut kakaran lukuisia hepulikohtauksia.

Tänään Dio pääsi pesulle koska torstaina on eka match show. Eihän tää osaa näyttelyhihnassa kulkea mutta hyppiä se osaa! Tekee mahdottoman hienoja kenguruloikkia! Tärkeä taito sekin.

Alakulmurit vaihtuivat viime viikonloppuna. Ylämaitokulmurit eivät ole vielä lähteneet vaikka pysyvät ovat jo puhjenneet. Täytyy toivoa, että lähtevät ilman puukkoa!Hippi oli ilmoitettu sunnuntaille Nummelaan agilitykisoihin mutta peruin osallistumisen sillä viime keskiviikkona otin Hipin tuuraamaan Flown agilitytreeneihin mutta keskeytettiin treenit alkutekijöihinsä kun Hippi oli niin outo. Meni periaatteessa ihan ok kymmenisen estettä mutta sitten ei enää irronnut ja oli tosi hassu. Olivat saaneet edellisenä iltana Bravecto-punkkitabletit, josta Diolla meni maha sekaisin, joten toivon tuon johtuvan samasta asiasta. Hipillä ei maha mennyt sekaisin mutta sen vatsa piti ihmeellistä lorinaa joten toivottavasti oli vain siitä johtuvaa. Nyt se on ollut ihan täysin normaali, joten toivottavasti tää oli vain tuosta tabletista johtuvia mahanväänteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti