maanantai 25. heinäkuuta 2016

Lomalomaloma


Johan se kauan odotettu kesäloma vihdoin alkoi! Koko kesä mennyt vähän niinkuin lomaa odotellessa joten nyt voi kesä alkaa kunnolla! Pari viikkoa sitten olin koira- ja talovahtina kun kaveri lähti perheineen ulkomaille. Laumana oli Jos, Hedda ja Lassepentu sekä 8 kania.


Innokkaita apulaisia oli aina tarjolla kun kävin ruokkimassa kanit.


Dio oli ihan tuhannen villinä noiden kanien kanssa. Se pääsi kerran vahingossa aitaukseen juoksuttamaan kaneja ja siitäkös se taas innostui. Tämä yksi kani, Silverpilen, olisi mieluusti vetäissyt Dioa kuonoon joten pidin ne visusti erillään.Hoitoviikon lopulla tuli vielä Lassen Skippo-veli kylään joten vilskettä riitti.


Onneksi pennut myös väsyttivät toisiaan tehokkaasti ja nukkuessaan olivat varsin miellyttäviä ;)


Viime sunnuntana oltiin Tuomarinkartanossa näyttelyssä. Flow ja Hippi pääsivät kehään. Harmillisesti Flow oli niin kapisen näköinen kuin vain olla ja saattaa, se pudotti kaiken karvansa sopivasti ennen näyttelyä. No eipä se puuttuva turkisto ollut suurin ongelma, tuomari ei oikein löytänyt mitään hyvää mustavalkoisesta. Onhan se tuollainen vähän silakkamallinen tyyppi mutta ei se estä Flowta olemasta silti maailman paras ja kaunein bc. Laatuarvostelusta H eli helvetin hyvä!


Tämän jälkeen sitten odoteltiin ja odoteltiin. Shelttien tuomari oli äärimmäisen hidas, Ja päivä oli äärimmäisen kuuma joten kävin kastelemassa koiria vesihanan alla moneen otteeseen ja käytiin välillä istuskelemassa sivussa varjossa. Hippi pääsi kehään vasta kolmen jälkeen ja vetskut olivat nopeasti arvosteltu. Kaikki kolme saivat ERIn ja Hippi oli näistä kolmas. Arvostelu oli aika samanlainen mitä muutkin koirat olivat saaneet: 10,5 years. Sweet expression. Nice neck and shoulders. Good tailset (hahahaaaa, häntähän ei ollut hetkeäkään alhaalla vaan Hippi liputti ihan huolella). Good angulations. Good coat colour and texture. Moves well."
Hippi on ilmoitettu Porvooseen ensi lauantaina mutta tuon näyttelypäivän jälkeen alkoi näyttelytouhu jälleen kyllästyttämään. Koko päivä menee hukkaan ja sitten Hippi pääsee muutamaksi minuutiksi kikkailemaan kehänauhojen sisäpuolelle. Plääh.
Perjantaina ja sunnuntaina on rallykisat joten ehkä koirat haluais vaikka viettää uimapäivän lauantaina, varsinkin jos on näin kuuma.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti