maanantai 16. helmikuuta 2015

Pari vuorokautta myöhemmin


Tuo pentu on aivan mieletön pakkaus :) Hyvin reipas ja rohkea shetlantilainen! Ekana iltana skannasi koko kämpän läpi, leikki kaikilla leluilla joita olin sille lattioille kasannut ja oli kovin kiinnostunut uusista kavereistaan. Ennen nukkumaanmenoa piippasi hetken mutta sitten nukkui koko yön hipihiljaa. Flow on tuosta uudesta kaverista hieman ihmeissään, saako tällä leikkiä? Hippi ei vaan oikein tykkää. Hippi tosin on niin mun koira, että kaikki tällaiset uudet karvakasat ovat sille aika kova paikka. Kyllä se tuohon vielä tottuu. Nyt vaan huomaa kuinka Hippi liimaantuu muhun esim. sohvalla. Onneksi Hippi pääsee tänään taas töihin mukaan, yksin. Flow jää pennulle hoitotädiksi kotiin. Pentu tosin asuu alkuun pentuaitauksessaan yksinolot, niinkuin Flowkin.



Koska Dio on ollut niin reipas, otin sen lauantaina mukaan Piskipajalle kun aikuiset pääsivät treenaamaan. Dio pääsi alkuun katsomaan hallia, juoksi häntä tötteröllä katsomassa uuden paikan. Tämän jälkeen meni häkkiin katselemaan muiden tekemistä. Itki alkuun hieman mutta heti kun oli hiljaa, pudotin häkin katosta maksakakun palasia. Hetken päästä Dio jo nukkuikin häkissä eikä välittänyt muista mitään!



Eilen pääsi pellolle irti "juoksemaan" muiden kanssa. Onneksi on tuo hankikanto joten pohja oli hyvä pienen pennun juosta.







Hippi melkein jo leikki Dion kanssa ;)



Ja kattokaa niiden häntiä, ihan samikset <3



On se suloinen!













Tasapuolisuuden vuoksi myös muista kuvia.









Ja vielä vähän pentua.








Yritin saada kaikki kolme samaan kuvaan. No, pennun kanssa tämä on lähes mission impossible. Tämä oli kuitenkin paras kaikista ei-onnistuneista vaihtoehdoista.


Nukkuva pentu on ehkä suloisinta maailmassa! (Nää vaan on kökköjä puhelinräpsyjä...)







4 kommenttia:

  1. Voi noita hännänpönötyskuvia <3 Niin liikkistä <3

    VastaaPoista
  2. Hirmu ihana Dio! ♥ Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä ja terkkuja siskopuolelta Kujeelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terkuista, Kuje onkin vallan mielettömän suloinen tapaus <3 Ihana lauma sulla!

      Poista