torstai 10. heinäkuuta 2014

Maajoukkueleirillä


Sunnuntaina oltiin maajoukkueporukan kanssa treenaamassa DreamTeam-areenalla. Päivälle tuli mittaa matkoineen yli 12 tuntia mutta niin se aika tuppaa vilahtamaan hyvässä seurassa. Jokaiselle koirakolle oli varattu puolisen tuntia tehokasta treeniaikaa. Muut sitten kommentoivat ja auttoivat. Äärimmäisen hyvä ja toimiva systeemi. Flown kanssa tein koko ohjelman uuden alun kanssa. Ja kas, olin itse ihan pihalla koko ajan. Vähän väliä huomasin olevani väärässä paikassa väärään aikaan! Siis voihan järkkyä, miten hajalla tuo esitys onkaan! Eihän me olla tehty sitä kun huhtikuun alussa viimeksi mutta jotenkin reteesti aattelin, että kyllä mä sen osaan ja muistan. Flow kyllä yritti kovasti ymmärtää ohjeita mutta silti tuli monta katkoa kun sormi suussa mietin, että mitäs nyt piti tehdä. No, ehkä on parempi huomata esityksen (ja omat) vajaavaisuudet tälleen kuukausi ennen kisoja. Tämän lisäksi ihmettelin kun Flown aiemmin varmat tassujen nostot olivat muuttuneet epävarmemmiksi. Tällekin löytyi varsin nolo selitys, muistin väärin kumpi oli jalka oli tassu ja kumpi toinen. Ohjelmassa on kohtia jossa nostan itse jalkaa ja Flow nostaa saman puolen jalkaa. Tämä onnistui vähän kehnosti kun käskytin samaan aikaan väärää käskyä. Siis miten voi olla näin tupeloivaa touhua! Nyt täytyy ihan tsempata ja keskittyä tähän touhuun silleen kunnolla. Tälleen vasemmalla kädellä tehtynä ei tule kuin sutta ja sekundaa.
Onneksi F ei ota nokkiinsa tällaisesta pelleilystä.

Tässä hieno freestyle-joukkue varakoirakon kera


Flowsta oli muuten juttu paikallisessa Kirkkonummen sanomissa.



Tänään oltiin taas Sennin agilitykoulutuksessa. Mietin jo, että Hippi pääsisi taas treenaaman jos Flow meinaa olla yhtä aivoton kuin viimeksi mutta mustavalkee päättikin olla tosi mallikas! Rata oli lyhyt pätkä missä piti mm leijeröidä puomi. Flow ei ole leijeröintiä ennen harrastanut mutta napsi puomin takana olevat hypyt ongelmitta. Enemmän ongelmaa tuotti hieman lyhyet estevälit minkä takia Flow välillä kaahasi riman alas jälkimmäiseltä hypyltä. Noin muuten viime kertaiset puhuttelut rimojen pudottelusta olivat tehonneet koska tänään ei lennellyt kuin satunnaisia rimoja. Tällä kertaa oli myös puomi radalla ja F esitti tosi hienoja puomeja! Kontaktit oli nopeat eikä F varastanut kertaakaan vaikka se ei siis tuolleen kaahailuradan jälkeen ole puomia ennen tehnyt. Pakkovalssia tehtiin niin, että heitin koiran merkkaavalla kädellä esteen yli. Tämän Flow luki yllättävän hyvin.
Koska tunnilla ei ollut tällä kerralla muita koirakoita, pääsi Hippi välillä tekemään puomia jotta Flow sai pitää taukoja. Hetsasin Hippiä tosi paljon ja se teki myös hienoja puomeja. Juoksi tosi kovaa, lähes liukuen alas asti. Nää puomit kun sais nyt siirrettyä kisoihin asti.

Helteiden takia koirien lenkit ovat taas korvautuneet osittain uimareissuilla. Päivittäin on koirat päässeet jonnekin päin pulikoimaan ja sehän kelpaa näille. Tosin Panda on pidetty visusti rannan puolella, se kun ei ole tänä kesänä kutissut käytännössä ollenkaan kun ei ole käynyt uimassa. Toisaalta vähän tylsää mutta eipä Panda samalla tavalla uimisesta innostu kuin nuo kaksi muuta sekopäätä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti