keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Hillitsemisen hankaluus

Huomenna on kulunut viikko Hipin operaatiosta. Viime perjantaina neiti oli sitä mieltä että hän on nyt kunnossa ja siitä on vauhti vain kiihtynyt. Harmi vaan, että Hippi ei pääse vielä viikkoon kunnon lenkeille vaan tipsuttelee hihnassa. Alkuun se oli fleksissä mutta alkoi tehdä sitä että tassutteli fleksin päähän ja kaasutti sieltä takaisin! Juoksemaan olisi päästävä mutta haavan kannalta se ei ole vielä mahdollista. Olen pari kertaa päästänyt irti jotta kävisi nopeasti pissalla mutta se aiheuttaa vaan hirmuista rallattelua joten ei auta muu kuin sitoa piuha tiukasti pantaan kiinni ja pitää Hippi siinä vielä tovi. Olen yrittänyt opettaa Hipille uusia temppuja mutta eihän ne tietenkään korvaa lenkkejä ja juoksemista. Eilen Hippi oppi peruuttamaan kepin ympäri. Alkuun yritti aina lähteä kiertämään myös mua mutta parin toiston jälkeen hiffasi idean. Tänään hahmotti homman jo niin hyvin että pystyi sekoittamaan mukaan myös etuperin kiertämistä eikä sekoittanut näitä kahta kertaakaan! Ja kierrokset oli kuitenkin kaakossa kun virtaa on niin paljon ylimääräistä mutta silti malttoi kuunnella ja toimia sen mukaan :) Alla pieni pätkä treenihetkestä.



Ensi keskiviikkona on Hipillä se sydänultra. Onneksi sain ajan näin nopeasti niin ei tarvi sitten enää miettiä ja pähkäillä. Jos jotain löytyy niin löytyypä sitten ainakin aikaisessa vaiheessa. Jos taas mitään ei löydy (niin kuin toki suuresti toivon) niin onpahan ainakin pumppu sitten tsekattu ihan kunnolla.

1 kommentti:

  1. Voi ei, miten ihana video<3 Taitava Hippi!! Tsemppiä loppu toipumisaikaan ikiliikkujan kanssa ja tuonne sydänultraan!!! Paljon peukutuksia hyvien uutisten puolesta!!!

    VastaaPoista